Schuld door wietolie kopen

Een interessante case is de case van een individu die schulden heeft opgebouwd bij een webshop. Het interessante is de achterliggende reden voor het opbouwen van de betreffende schulden.

We noemen het individu voor het gemak even Kees. Kees heeft erg last van depressies en slaapt erg slecht. Deze lichamelijke verschijnselen hebben daardoor een heftig effect op zijn dagelijks leven. Doordat hij slecht slaapt, voelt hij zich lichamelijk en geestelijk nog slechter worden. Bovendien kan hij zich hierdoor slecht concentreren. Hij heeft sociale problemen opgebouwd als gevolg van zijn slechte humeur door zijn slechte slaapgewoonten.

Wietolie is de oplossing

De sociale en psychische gevolgen van zijn depressieve gevoelens en zijn slechte slaapgewoonten, hebben als resultaat dat hij ook professioneel zich niet ontwikkelt hoe hij graag zou willen. Kees heeft echter een werkend middel gevonden dat hem niet alleen helpt bij zijn depressieve gevoelens, maar ook bij zijn slaapproblemen. Wietolie kopen biedt voor hem de oplossing voor zijn depressieve gevoelens én zijn slaapproblemen. Voor hem dus geen dure chemische medicijnen die bovendien niet meer lijken te helpen, maar een natuurlijk middel wat de gewenste resultaten heeft.

Het wietolie kopen deed Kees op internet. Doordat Kees echter geen inkomen hawietolied, liepen de schulden bij allerlei instellingen en bedrijven op. Deze schulden kon hij niet afbetalen, waardoor er uiteindelijk een negatieve BKR-registratie voor Kees kwam. Door deze negatieve BKR-registratie, was het voor Kees niet meer mogelijk om het wietolie kopen voort te zetten. Het wietolie kopen bood voor Kees namelijk substantiële oplossingen voor zijn problemen met depressies en slecht slapen.

Doordat het niet meer mogelijk was voor Kees om wietolie kopen voor te zetten, belandde hij weer in zijn oude gewoonten met slecht slapen en depressieve gevoelens. Kees accepteerde dit echter niet en contacteerde BKR.

Geneeskrachtige werking van wietolie

Kees redeneerde dat wietolie voor hem een geneeskrachtige werking heeft en dat het daardoor zou moeten worden gezien als een noodzakelijk product voor Kees. Bovendien maakte de olie het voor Kees mogelijk om niet alleen zijn leven weer op te pakken, maar ook zijn werk. Zonder zijn werk heeft hij geen inkomen en kan hij dus zijn opgelopen schulden niet afbetalen. Kortom: Kees was in een negatieve vicieuze cirkel terecht gekomen en zag de wietolie als dé oplossing voor hem om hieruit te komen en zijn leven weer positief op te kunnen bouwen.

Echter, wietolie wordt niet erkend als een medicijn, omdat het nog relatief een nieuw product is op de Nederlandse markt. Hierdoor is het voor BKR lastig om het verhaal van Kees te onderschrijven. Toch is het belangrijkste element in deze discussie dat Kees een relevante oplossing ziet voor zijn problemen, waaronder zijn schuldenlast. Wietolie kopen is noodzakelijk voor Kees om zijn leven weer op te kunnen bouwen en de schuldenlast te kunnen afbetalen. BKR wilt, volgens onze regels, hieraan positief bijdragen. Daarom hebben we de negatieve BKR-registratie van Kees verlicht zodat het weer in staat is om het positieve effect van wietolie kopen op zijn leven te kunnen nemen.

Gezondheid is erg belangrijk voor een mens, maar mensen vinden het tegenwoordig ook steeds belangrijker dat anderen mensen denken dat ze veel geld hebben. Dit willen mensen dan ook graag laten zien door middel van hun auto.